Mobilt Kasino

Beetle Mania Delux – ett kul och spännande spel – både för dator och mobil!

Beetle Mania är ett söt spelautomat. Vinsterna är inte så höga men gameplayen kan vara riktigt faktiskt. Det är ett riktigt gammalt ”girly” gaminator spel. Men åtminstone kan du sitta ner och koppla av med att titta på ”beetle mariachi” som fördubblar dina pengar.

Beetle Mania Deluxe slot har kryp som spelar jazz som musik, som du antingen tycker är medryckande eller neurosframkallande. Spelets symboler är bland andra fjärilar, sniglar och tusenfotingar. Biet är Wild och ersätter alla andra symboler, utom specialsymboler som Musiknoten och Beetle, för att skapa vinnande kombinationer. Tre eller fler pokerkortssymboler, som dem du normalt skulle se om du spelar blackjack online, skapar vinnande kombinationer, medan andra symboler ger vinster redan med två symboler på en linje.

HUR MAN SPELAR

Spelalternativ: Välj vadslaget mellan 1 och 100.

Linjer: 1 till 9 linjer. Försök att spela med 9 linjer hela tiden eftersom vinsterna inte är så bra ändå.

Tryck på Start / Spin-knappen.

Du kan spela vinsterna för att dubbla upp hela summan av pengar från de givna linjerna!

Den speciella funktionen runt utlöses av de 3 noterna. Specialrundan ger dig 8 gratis spins och under de fria spinsen kan du dubbla alla vinster om mariachibaggen visas i mitten av skärmen.

Alltså Beetle Mania Deluxe är ett videoslot-spel med 5 rullar och 9 paylines, 2-symbols combo vinster och free spins. Inspirerat av riktiga beetles och inte bandet Beatles, om du älskar tecknade filmer och Disney så kommer du älska vitsarna och presentationen av det här spelet. Spelets färger är väldigt lika färgerna som används på slotspel med frukttema, men det här spelet är definitivt mer utvecklad än motsvarande slotspel med mat.

Delux Beetles riskspel:

Efter någon vinnande kombination kan spelaren börja spela och försöka öka sina vinster. Genom att klicka på ”Double” knappen går spelaren in i ett riskspel där hen måste gissa färgen på nästa stängda kort (Röd – Röd eller Svart – Svart). Om spelaren har gissat mängden hens vinster ökar med två, om inte hela mängden brinner ut. Med risken för spelet kan du maximera dina vinster med 512 gånger.

Deluxe Beetles bonusspel:

När spelaren släpper tre eller flera ”Violin Keys” på de tre första hjulen från vänster till höger – kommer det att börja tio gratis spel (10 Free Games). Om, under gratis spins, faller tre eller flera ”nycklar” successivt, så tio gratis spel laddas dessutom. Om under de fria bonusspel på spelarens skärm visas Beetle-symbolen på mellitrumman – alla vinster multipliceras med hälften!

SPELA PÅ MOBIL!

Nu kan du spela de flesta av spel på mobilen. Ta dina favoriter Novomatic Gaminator slots och spela dem både gratis och på riktiga pengar. Spelautomater är oftast kompatibla med iPhone (iOS), Android och Windows för mobil.

SPELHISTORIA

Beetle Mania är ett av de äldsta Gaminator-spelen på marknaden. Den har släppts den 3 maj 2000 under Cool Fire I-programvaran. Även om framgången inte var så stor, det var ett strot faktum att gameplayen var kul, vilket vägde mycket när Novomatic-företaget bestämde sig för att starta deluxe-versionen med några grafiska förbättringar. Nu kan det spelas online och i slotshallar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *